Sunday, November 28, 2010

SKYLINE GTR

Musim2 sekolah ni...byk betul jemputan kawen.
Tak dtg kang...tak ngaku sedara pulak.
Kena jugak datang berbekalkan niat yg ikhlas.

Semlm aku n family pegi jemputan cousin aku kt Segamat.
Aku mmg jarang ke Segamat.
Bknnya apa...distance nya agak jauh dari rumah aku.
Takde highway pulak tu.
Exit Tol paling dekat kat Yong Peng Utara.
Lps tu...kena ikut jalan lama.
Aduiii...punye la bosan.
Had laju 60km/j.
Lagi la aduiii.
Tau2 je la kalau drive 60km/j.
Ngantuk...dan memungkinkan accident...
Heh...heh...heh...(alasan).

Setibanya aku kt Cha'ah...ada roadblock.
Aku diarahkan ketepi.
Aik? Apahal pulak ni?

"Encik, hadlaju 60km/j...encik bawak 88km/j".

Aduiii...kena saman la ni!

88km/j????
Tak berbaloi betul.
Lain la kalau aku bawak macam kreta ni....



BILA LA AKU BOLEH MEMILIKI KERETA MACAM NI!!!

4 comments:

  1. laaa kena saman..sungguh x berbaloi

    pic xkuar la

    ReplyDelete
  2. pic x kluar tp saman smpai rumah via postage.
    "encik nk kami pos saman ke rumah atau settle kat sini?"
    ewahhhh...cantik nya muka dia!

    ReplyDelete
  3. ada makna le tu...
    issshhhh...org penat2 cari duit, senang2 jek dia mintak.

    ReplyDelete