Monday, June 7, 2010

lagi...THE ZIONIST PROTOCOL

p/s : to all viewer...
...esp Laut Cina Selatan & AlinacLover, kita sambung lagi eh...


Protokol ke-16;


"Yahudi akan membangunkan universiti mengikut rancangan yang begitu tersusun. Pensyarah-pensyarah akan mendidik dan membentuk para pemuda supaya menjadi manusia yang patuh kepada pihak berkuasa (Yahudi). Bagaimanapun, ajaran mengenai undang2 negeri dan politik tidak akan diajar kecuali beberapa orang sahaja yang dipilih kerana kebolehan mereka".

Protokol ke-17;

"Yahudi meletakkan kehakiman dalam bidang yang sempit dan terhad. Guaman akan melahirkan orang2 yang kejam, tidak berperikemanusiaan dan mempunyai tabiat buruk untuk mencapai kemenangan bagi orang yang dibelanya walaupun terpaksa menghancurkan semangat keadilan dan mengorbankan kebajikan masyarakat".

Protokol ke-18;

"The King of Jews akan dikawal oleh pengawal2 rahsia kerana orang2 Yahudi tidak akan membuka pintu kepada kemungkinan adanya perancangan2 untuk menentang kegiatan Yahudi".

Protokol ke-19;

"Bangsa Yahudi akan membicarakan orang2 yang melakukan kesalahan politik sama seperti orang yang mencuri, membunuh dan kesalahan2 lain. Orang ramai akan memandang kesalahan politik itu sebagai kesalahan yang hina dan timbul rasa benci kepada mereka yang melakukannya".

Protokol ke-20;

"Bank Antarabangsa Yahudi akan memberikan pinjaman kepada bangsa bukan Yahudi dengan kadar bunga yang tinggi. Pinjaman demikian menyebabkan pertambahan kadar hutang berlipat kali ganda. Ekonomi orang bukan Yahudi akan lumpuh secara automatik kesan pertambahan hutang tersebut".

NASIB FLOTILLA.....SIAPA BERANI???

Sejak Israel meneruskan tradisi ganas dan zalim tahap gaban terhadap manusia, terutamanya berhubung isu Palestin, banyak kita dengar dan tengok kat tv ke...paper ke...tentang kecaman demi kecaman yang disuarakan satu dunia.
Tak kira dari negara Islam atau bukan Islam.
Semuanya melahirkan isi hati demi nama MANUSIA dan bukan kerana AGAMA semata-mata.


KECAMAN...KECAMAN...KECAMAN

"Tu je yang korang bole buat??"
Soalan ditujukan kepada kuasa-kuasa dunia...
...khasnya Dunia Arab.

Maka berkatalah si presiden kulit hitam pertama Amerika;

"Ya bang, saya cuma mampu melahirkan rasa kesal je atas peristiwa tu. Bukan saya tak berani sergah Israel. Saya pun ingatkan nak hantar jugak tentera saya yang hebat2 tu kasi gertak Israel. Tapi, diaorang semua saya dah hantar ke Iraq dan Afghanistan. Ni pun saya cadang nak hantar kapal saya ke Korea. Keputusan dah buat...susah nak tarik balik tu. Nantilah saya bincang dengan kabinet saya yang rata-rata orang Yahudi. Mungkin diaorang boleh bagi buah fikiran yang membina kot".


Dan berkatalah pemimpin-pemimpin Arab;

"Alamak bang, susahlah bang. Kalau saya kutuk ke...buat apa2 kat Israel, nanti Amerika sekat ekonomi kitaorang bang. Mana saya nak maintain makan pakai kitaorang nanti. Tak cukup makan la kitaorang nanti. Lagi satu...macamana nak mantain kereta-kereta kitaorang bang? Rolls Royce, Merc, Ferrari, Porsche, Bugati...mahal nak maintain tu bang. Minyak ni la hasil bumi kitaorang. Kalau diaorang sekat atau tak beli macamana? Nanti la kitaorang pikir2kan".

Maka benarlah kata pemimpin Palestin bahawa;

Rasa kesal dan kecewa tidak terhingga...
Melihatkan bantuan mencurah2 hasrat berkunjung dari dunia luar...
Tapi, jiran dunia Arab hanya membisukan diri...

Ibarat 'anu' termasuk ke dalam...
...segan menampakkan kejantanan.