Thursday, June 3, 2010

TANGGUNGJAWAB TU BRO...

It's now 11.17pm...
Dan aku masih di sini.

Waktu ni ramai orang yang tengah mengadap tv.

Ada jugak yang dah ngorok...syok dibuai mimpi.

Mungkin ada yang tengah khusyuk atas tikar sejadah...almaklum, malam Jumaat. Banyak pahala beribadah pada malam ni.

Tak kurang jugak yang sedang ber'ibadah' bersama isteri masing...almaklum jugak, malam Jumaat. Banyak kelebihan kalau 'bersama' pada malam ni. Pahala umpama membunuh 40 orang Yahudi.
Fuhyooo...

Tapi aku...
Masih kerja lg.
Jaga orang tengah konkrit.
Rasa2nya pukul 2 pagi nanti baru settle.

Waduh...waduh...waduh...
Capek banget gue nih!!!

Takpe bro...sabor.
Tanggungjawab tu bro!!!

THE ZIONIST PROTOCOL...continue

Jom...
Aku nk sambung aktiviti meng'share'kan kat korang semua tentang protokol2 zionis...yang mana hampir kesemuanya dah berjaya diaorang buat.
Sampaikan kita dah tak mampu nak buat apa2.

* Protokol ke-5;

"Sekiranya ada di kalangan orang-orang bukan Yahudi cuba mengatasi bangsa Yahudi dari segi sains, politik dan ekonomi, maka bangsa Yahudi mestilah menyekat mereka dengan cara menimbulkan pelbagai bentuk perselisihan sehingga wujud konflik sesama mereka. Kesannya, mereka mengambil keputusan untuk tidak mencampuri permasalahan tersebut kerana ianya hanya difahami oleh orang-orang yang memimpin rakyat sahaja".

* Protokol ke-6;

"Untuk memusnahkan perusahaan bangsa bukan Yahudi ialah dengan cara merosakkan sumber pengeluaran dengan memupuk tabiat membuat kejahatan dan meminum minuman keras di kalangan para pekerja, serta mengambil langkah menghapuskan orang-orang terpelajar dari kalangan bangsa bukan Yahudi. Semua bangsa bukan Yahudi mesti dipastikan menduduki martabat kaum buruh yang melarat".

* Protokol ke-7;

"Orang-orang Yahudi wajib menaburkan fitnah supaya timbul kekacauan, pertelagahan dan permusuhan di kalangan manusia. Bila timbul penentangan terhadap bangsa Yahudi, maka wajiblah orang Yahudi menyambutnya dengan peperangan secara total di seluruh dunia".

* Protokol ke-8;

"Pemerintah Yahudi akan dikelilingi oleh segolongan besar ahli-ahli ekonomi dan orang Yahudi sendiri akan dikelilingi oleh ribuan ahli-ahli korporat, jutawan dan usahawan".

* Protokol ke-9;

"Yahudi akan mendirikan kerajaan diktator dengan menggubal dan melaksanakan undang-undang yang tegas iaitu undang-undang yang akan membunuh tanpa pengampunan. Yahudi akan merosakkan moral pemuda-pemuda bukan Yahudi dengan menanamkan teori-teori yang palsu dan ilmu-ilmu yang batil".

* Protokol ke-10;

"Yahudi akan membawa masuk racun Liberalisme ke dalam negara-negara bukan Yahudi untuk menggugat kestabilan politik. Pilihanraya diatur supaya boleh memberi kemenangan kepada pemimpin-pemimpin yang dapat bertugas sebagai agen Yahudi dalam melaksanakan rancangan-rancangan Yahudi".

p/s : kepada blogger Laut Cina Selatan...bersabar untuk entri seterusnya ye. Btw, silalah singgah ke my older post untuk tahu lebih lanjut asal-usul Yahudi.

RENUNGKAN SEJENAK YE....kejap je!


Kenalkah anda siapa ni??
Dialah Syeikh Ahmad Yasin
...pengasas Hamas
...sebuah gerakan yang memerintah Genting Gaza hingga ke hari ini.
Beliau syahid pada 22 Mac 2004 setelah dibedil dengan 3 peluru berpandu Israel.

Bersempena dengan keganasan terbaru Israel ke atas Misi Bantuan ke Gaza...aku nak kongsikan sedikit amanat beliau sebelum beliau syahid.

Mungkin amanatnya agak panjang utk korang baca...sepanjang itulah penderitaan Palestin dek kerana kezaliman Yahudi.

"Sesungguhnya aku, seorang tua yang lemah, tidak mampu memegang pena dan menyandang senjata dengan tanganku yang sudah mati (lumpuh). Aku bukan seorang penceramah yang lantang, yang mampu menggegarkan semua tempat dengan suaraku (yang perlahan ini)

Aku tidak mampu untuk ke mana-mana tempat bagi memenuhi hajatku kecuali jika menggerakkan (kerusi roda)ku. Aku yang sudah beruban putih dan berada di penghujung usia. Aku yang diserang berbagai penyakit dan ditimpa bermacam-macam penderitaan.

Adakah segala penyakit dan kecacatan yang menimpa diriku turut menimpa bangsa Arab sehingga menjadikan mereka begitu lemah. Adakah kalian semua begitu, wahai bangsa Arab? Kalian diam membisu dan lemah atau adakah kalian semua telah mati binasa?

Adakah hati kalian tidak bergelora melihat kekejaman yang berlaku terhadap kami sehingga tiada satu golongan pun yang bangkit menyatakan kemarahan kerana Allah? Tiada satu pun kumpulan (daripada kalangan kalian) yang bangkit menentang musuh-musuh Allah yang telah mengisytiharkan perang antarabangsa ke atas kami dan menukarkan kami dari golongan mulia kepada golongan yang dianiaya dan dizalimi oleh pembunuh dan penjenayah serta pengganas. Tidak adakah yang mahu bangkit menentang musuh-musuh yang telah berjanji setia untuk menghancurkan dan menghukum kami?

Tidak malukah umat ini terhadap dirinya yang dihina sedangkan padanya ada kemuliaan. Tidak malukah negara-negara umat Islam membiarkan penjenayah Zionis dan sekutu antarabangsanya tanpa memandang kami dengan pandangan yang mampu mengesat airmata kami dan meringankan bebanan kami.

Adakah pertubuhan umat ini, pasukan tenteranya, parti-partinya, badan-badannya dan tokoh-tokohnya tidak mahu marah kerana Allah dengan kemarahan sebenarnya lalu mereka keluar beramai-ramai sambil melaungkan:


"Ya Allah, perkuatkanlah saudara-saudara kami yang sedang dipatah-patahkan tulang-temulang mereka, kasihanilah saudara-saudara kami yang lemah ditindas dan bantulah hamba-hambamu yang beriman!"

Adakah kalian tidak memiliki kekuatan berdoa untuk kami? Seketika nanti kalian akan mendengar peperangan besar ke atas kami dan ketika itu kami akan terus berdiri dengan tertulis di dahi kami bahawa kami akan mati berdiri dan berdepan dengan musuh, bukan mati dalam keadaan melarikan diri. Akan mati bersama-sama kami anak-anak kami, wanita-wanita, orang-orang tua dan pemuda-pemuda.

Kami jadikan di kalangan mereka sebagai kayu bakaran buat umat yang diam dalam kebodohan! Janganlah kalian menanti sehingga kami menyerah atau mengangkat bendera putih kerana ketahuilah bahawa kami tetap akan mati walaupun kami berbuat demikian (menyerah). Biarkan kami mati dalam kemuliaan sebagai mujahidin dan syuhada'.

Jika kalian mahu, marilah bersama-sama kami sedaya mungkin. Tugas membela kami terpikul di bahu kalian. Kalian juga sepatutnya menyaksikan kematian kami dan menghulurkan simpati. Sesungguhnya Allah akan menghukum sesiapa sahaja yang lalai daripada menunaikan kewajipan yang diamanahkan.

Kami juga berharap kepada kalian supaya janganlah menjadi musuh yang menambah penderitaan kami. Demi Allah, jangan menjadi musuh kepada kami wahai pemimpin-pemimpin umat ini, wahai bangsa umat ini".