Monday, June 7, 2010

lagi...THE ZIONIST PROTOCOL

p/s : to all viewer...
...esp Laut Cina Selatan & AlinacLover, kita sambung lagi eh...


Protokol ke-16;


"Yahudi akan membangunkan universiti mengikut rancangan yang begitu tersusun. Pensyarah-pensyarah akan mendidik dan membentuk para pemuda supaya menjadi manusia yang patuh kepada pihak berkuasa (Yahudi). Bagaimanapun, ajaran mengenai undang2 negeri dan politik tidak akan diajar kecuali beberapa orang sahaja yang dipilih kerana kebolehan mereka".

Protokol ke-17;

"Yahudi meletakkan kehakiman dalam bidang yang sempit dan terhad. Guaman akan melahirkan orang2 yang kejam, tidak berperikemanusiaan dan mempunyai tabiat buruk untuk mencapai kemenangan bagi orang yang dibelanya walaupun terpaksa menghancurkan semangat keadilan dan mengorbankan kebajikan masyarakat".

Protokol ke-18;

"The King of Jews akan dikawal oleh pengawal2 rahsia kerana orang2 Yahudi tidak akan membuka pintu kepada kemungkinan adanya perancangan2 untuk menentang kegiatan Yahudi".

Protokol ke-19;

"Bangsa Yahudi akan membicarakan orang2 yang melakukan kesalahan politik sama seperti orang yang mencuri, membunuh dan kesalahan2 lain. Orang ramai akan memandang kesalahan politik itu sebagai kesalahan yang hina dan timbul rasa benci kepada mereka yang melakukannya".

Protokol ke-20;

"Bank Antarabangsa Yahudi akan memberikan pinjaman kepada bangsa bukan Yahudi dengan kadar bunga yang tinggi. Pinjaman demikian menyebabkan pertambahan kadar hutang berlipat kali ganda. Ekonomi orang bukan Yahudi akan lumpuh secara automatik kesan pertambahan hutang tersebut".

No comments:

Post a Comment