Tuesday, April 27, 2010

Hmmmmm....

Dah lama aku tak pegi meeting kat Putrajaya.
At last 26 April pegi meeting.
Syok gak kalau dapat pegi...bole jalan2 skali maa!!!

Satu lagi sebab...
...dapat menikmati keselesaan dan ke'power'an kereta opis.
Jadi jakun la kejap. Al-maklum, naik kereta mewah sikit.

Best beb...dapat memecut dgn 2.0 i-vtec.
Tak sedar sekejap je cecah 150km/j (tp tak la macam sesetengah kereta tu...jejak 100km/j in 4 seconds. Power sangat tu).

Then, kitaorang terpikir...
kereta bole jejak 200km/j tapi speed limit cuma 110km/j.
Ada sesetengah tempat tu...90km/j je.

Maknanya...kalau nk drive over speed limit;
...kena la bersedia untuk diSAMAN.
...atau tak payah PRODUCE/IMPORT kereta yang power2.

Hmmmmmmmm.....

6 comments:

  1. itu baru civic i-vtec.nape xtry BMW X5 bos?..hiiihii.tp memg betol.dah puas speed baru terpikir pasal saman pe sume.ape pun alhmdlah slamat g n balik.

    ReplyDelete
  2. Kena tgu boss angkat x6 bru merasa bwk x5 kot. Tu pun klau dia x jual x5 tu.

    ReplyDelete
  3. ni aji tau x ko lenjan civic dia tu?hehehe

    ReplyDelete
  4. kalu bos taw comperm2 pasnie helmi xdaptnek civic g Ptrajaya.kene nek Toyota GL .tp mi bos kuat ke nk angkat X6?.angkat cube test pun tgn dua.X6 2 ntah brape kali gande.

    ReplyDelete
  5. siol je Toyota GL...
    aku beli sendirik je civic nnt.

    ReplyDelete
  6. andy; hj pesan Mai jgn drv.
    maknanya, sama ada aku @ zuraimi yg drv.

    ReplyDelete