Friday, June 4, 2010

terus menulis...THE ZIONIST PROTOCOL

Nama Blogger Laut China Selatan terselit dalam entri aku.
Sebab she's following what i'm writting about these Zionist Protocol.
Lagi bagus kalau ramai yang dapat baca tentang protokol ni...sebab mungkin tak ramai yang nak baca buku atau jumpa buku yang terkandung di dalamnya segala rancangan jahat Yahudi.

Terima jugak pada minah Perancis yang dapat curik naskhah protokol tu dulu. Kalau tak, kita pun tak tau.

Ok...kita sambung.

Protokol ke-11;

"Bangsa Yahudi menyifatkan diri meraka sebagai serigala dan bangsa lain sebagai kambing. Bagi mereka, Yahudi merupakan bangsa yang terpilih dan mereka bertebaran di atas muka bumi ini sebagai satu rahmat. Berada di perantauan atau negara asing yang nampak sebagai kelemahan, sebenarnya mencerminkan kekuatan yang dapat membawa bangsa itu ke pintu kekuasaan di seluruh dunia".

Protokol ke-12;

"Yahudi akan mengubah pengertian tentang kebebasan atau kemerdekaan dengan mentafsirkan istilah itu sebagai mengamalkan apa-apa yang diperkenalkan atau dibenarkan oleh undang-undang sahaja. Kalau bangsa bukan Yahudi diberi permit menerbitkan 10 akhbar atau majalah, maka bangsa Yahudi mesti menerbitkan 30 akhbar atau majalah. Perkara ini amat penting kerana ia adalah alat untuk mengubah fikrah rakyat".

Protokol ke-13;

"Bagi memastikan kejayaan usaha-usaha memonopoli dan mempercepatkan proses keruntuhan, maka bangsa Yahudi hendaklah menghapuskan golongan korporat dari bangsa bukan Yahudi disamping mengadakan spekulasi dan menyebarkan projek-projek mewah, pesta-pesta serta pelbagai bentuk hiburan lain di kalangan bukan Yahudi kerana semuanya ini akan menelan kekayaan mereka. Untuk mengalih perhatian orang bukan Yahudi daripada memikirkan persoalan politik,maka agen-agen Yahudi hendaklah membawa mereka kepada kegiatan-kegiatan hiburan, olahraga, pesta-pesta, pertandingan kesenian, kebudayaan dan lain-lain lagi".

Protokol ke-14;

"Para filosuf Yunani mestilah membincangkan kekurangan-kekurangan serta mendedahkan keburukan agama-agama lain. Para penulis Yahudi harus menonjolkan tulisan-tulisan pornografi iaitu mengadakan sastera yang tidak bermakna, kotor dan keji".

Protokol ke-15;

"Apabila mendapat kekuasaan, bangsa Yahudi akan membunuh tanpa belas kasihan terhadap setiap orang yang menentangnya. Setiap pertubuhan yang merancang untuk menentangnya mesti dihukum dan ahli-ahlinya dibuang negeri. Oleh itu, mesti didirikan sebanyak-banyaknya Freemasonic Lodge iaitu tempat-tempat pertemuan rahsia orang-orang Yahudi".

3 comments:

  1. WTH kita diibarat kambing? Yahudi ni memang dilahirkan untuk jadi kejam dan zalim! kan bes kalau tsunami tibe2 kene kat Israel! puas!

    :)

    ReplyDelete
  2. LCS; Yahudi mmg dianugerahkan segala kelebihan oleh Allah utk memimpin manusia n bwk keamanan dunia. Tp diaorg dh takbur. One day, all of them will b destroyed. Itu janji Allah.

    Alinac@mata bulat; tgu eh...nnt update lg.

    ReplyDelete