Tuesday, May 25, 2010

nak buat mcmana...?

Tadi aku jalan2 n singgah kat blog chickzie.blogspot.

Entri yang menarik untuk sama2 kita pikirkan.

Antara lain isi kandungan entri tu adalah "Wanita Islam Pertama Menang Ratu Cantik USA".

Entri yang memaparkan sang ratu tatkala dimahkotakan crown di atas kepalanya.
Sang ratu tu pulak memaparkan keanggunan tubuh yang cukup membuatkan kucing yang malu2 kucing akan bertindakbalas umpama ikan masak stim dihidangkan didepan mata.
Takde lelaki yang akan berkelip mata andainya sang ratu tu ada kat depan mata.

Hohoho...maka, bersoraklah para penggerak Zionis kerana Protokol Zionis ke-13 dan Protokol Zionis ke-14 semakin menampakkan hasil, tanpa disedari.

Protokol ke-13;

"Bagi memastikan kejayaan usaha2 memonopoli dan mempercepatkan proses keruntuhan, maka bangsa Yahudi hendaklah menghapuskan golongan korporat dari bangsa bukan Yahudi disamping mengadakan spekulasi dan menyebarkan projek-projek mewah, pesta-pesta serta pelbagai bentuk hiburan lain di kalangan bukan Yahudi kerana semuanya ini akan menelan kekayaan mereka. Untuk mengalih perhatian orang bukan Yahudi daripada memikirkan persoalan politik, maka agen-agen Yahudi hendaklah membawa mereka kepada kegiatan2 hiburan, olahraga, pesta, pertandingan kesenian, kebudayaan dan lain2 lagi."

Protokol ke-14;

"Para filosuf Yunani mestilah membincangkan kekurangan serta mendedahkan keburukan agama2 lain. Para penulis Yahudi harus menonjolkan tulisan2 pornografi iaitu mengadakan sastera yang tidak bermakna, kotor dan keji".

Agak terlambat untuk kita sedar...tak berupaya nak elak. Dah lama diaorang rancang untuk menghancur orang bukan Yahudi.

Apa harus kita buat???

3 comments:

 1. hmm. tak prnah dengar protokol zionis nie.. leh taw dpt dr mane??? sounds interesting! :D

  ReplyDelete
 2. ermm.. macam2 laa skang nih.. insaf²...

  ReplyDelete
 3. girls; total ada 24 protokol yg zionis planning sbg step utk takluk dunia n hancurkan manusia. Sy akn sharekan from time to time. Source sy dpt dari very rare publisher.
  Kalau tgk protokol2 lain, kita akan rasa insaf. Betapa teraturnya rancangan diaorg walaupun now ni si penggubal protokol pun dah kojol. Protokol dibuat utk anak cucu cicit diaorg.

  ReplyDelete